Kako ukloniti podatke sa Moj Vinto naloga

Uputstvo za uklanjanje određenih podataka i sadržaja bez brisanja celog naloga.

Objavljeno: 13. jun 2026.

Korisnici mogu ukloniti određene podatke i sadržaj sa svog Moj Vinto naloga bez potrebe za brisanjem celog naloga. Vaš nalog na Moj Vinto aplikaciji povezan je sa VINTO platformom — izmene važe za oba kanala korišćenja.

Podaci koje možete ukloniti

Možete obrisati ili izmeniti sledeće podatke:

  • Oglase
  • Fotografije oglasa
  • Profilnu fotografiju
  • Ime i prezime
  • Opis profila
  • Druge informacije koje ste sami dodali na svoj profil

Nakon uklanjanja, podaci više neće biti javno prikazani na platformi. Ukoliko izmenite podatke, nove informacije će biti sačuvane i prikazane u skladu sa podešavanjima privatnosti i funkcionalnostima platforme.

Podaci koje nije moguće samostalno ukloniti

Određeni podaci predstavljaju osnovne informacije potrebne za funkcionisanje naloga ili integritet platforme i ne mogu se samostalno ukloniti bez brisanja naloga:

  • Korisničko ime
  • Email adresa naloga ukoliko je potvrđena
  • Poruke poslate drugim korisnicima
  • Ocene i recenzije koje su ostavili drugi korisnici i ocene i recenzije koje ste vi ostavili

Kako ukloniti podatke

Putem vinto.rs sajta

  1. Prijavite se na svoj nalog na vinto.rs.
  2. Otvorite Podešavanja za brisanje/uređivanje profila i/ili naloga ili željeni oglas preko stranice Moji oglasi.
  3. Izaberite opciju za uređivanje.
  4. Obrišite ili izmenite podatke koje više ne želite da prikazujete.

Putem Moj Vinto aplikacije

  1. Otvorite Moj Vinto aplikaciju.
  2. Prijavite se na svoj nalog.
  3. Otvorite svoj profil.
  4. Izaberite opciju za uređivanje profila i naloga preko Moj nalog ili pojedinačnih oglasa preko Moji oglasi.
  5. Obrišite ili izmenite podatke koje više ne želite da prikazujete.

Potrebna dodatna pomoć?

Ako ne možete da uklonite određeni sadržaj ili imate pitanja u vezi sa svojim podacima, možete kontaktirati VINTO podršku putem kontakt stranice ili na [email protected].

Ukoliko želite uklanjanje svih podataka povezanih sa nalogom, pogledajte vodič za brisanje naloga.